Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în considerare atunci când se ia decizia achiziționării unui apartament este localizarea acestuia, și aici vorbim în special despre apartamentele localizate în blocuri noi. Iar atunci când vorbim despre apartamente noi vorbim cu siguranță despre cheltuieli cu întreținerea mai mici.

În condițiile în care costurile cu întreținerea cresc de la an la an, apartamentele noi apartinand Dezvoltatorului imobiliar R.I.M., au ilustrat in istoricul de pana acum conturat cu precadere in proiectul Adora Park din Arad, o rezonanta puternica in piata, ce reprezintă garanția unei afaceri bine făcute. 

Cel mai recent proiect imobiliar lansat de catre grupul R.I.M., “Iuliu Maniu Residence”, aduce in atentia pietei tehnologii revolutionare privind standardele de calitate, precum si de eficientizare si comfort asigurat.

De ce chetuielile cu întreținerea sunt mai mici la “Iuliu Maniu Residence”?

  • Factură mai mică pentru energie termică. Locuintele vor fi dotate cu sistem de incalzire in pardoseala conectat la centrala termica a fiecarui apartament si prevazut cu termostate individuale in fiecare camera, asigurand astfel independenta energetica si temperaturile preferate pentru fiecare camera. Avantajul principal al sistemului de incalzire in pardoseala consta in costurile reduse cu incalzirea in timpul sezonului rece, ca urmare a eficentiei termice. 

De asemenea, apartamentele “Iuliu Maniu Residence” vor fi construite și compartimentate exclusiv din BCA de ultima generație. Acest material ofera o izolare termica ridicata, datorita aerului capturat in milioanele de pori minusculi distribuiti uniform in fiecare bloc de BCA, fapt ce asigura un comfort termic sporit, consum scazut de energie si costuri reduse de intretinere. În plus pereții exteriori vor fi, in conformitate cu proiectul autorizat, izolați termic cu polistiren expandat de 8 cm si cordon de vata bazaltica de 8 cm pe fiecare etaj, iar tamplaria cu sticla tripan, profile Kommerling, va intregi cumulul de avantaje termice si fonice ale condominiului. 

  • Factură mai mică pentru energie electrică. Apartamentele “Iuliu Maniu Residence” sunt spațioase, luminoase, iar orientarea diversificata funcție de punctele cardinale asigură un confort personal sporit fără a necesita surse suplimentare de iluminare pe parcursul zilei. Mai mult decat atat, comparativ cu alte zone ale orașului, locuitorii apartamentelor “Iuliu Maniu Residence” se bucură de o arhitectura impunatoare si un design contemporan al proiectului, pozitionat la mai putin de 5 minute de faleza Muresului, intr-o zona care oferă atât liniște și intimitate, cât și accesul facil la tot ceea ce înseamnă oraș și facilități citadine.

Cei care au ales deja să își achiziționeze un apartament “Iuliu Maniu Residence” nu sunt astfel doar simpli proprietari de apartamente, sunt în fond adevărați investitori, persoane cu viziune care au înțeles că un apartament bun se cumpără pentru viitor și se lasă moștenire copiilor.

Celor interesați să afle mai multe detalii despre apartamentele noi “Iuliu Maniu Residence” le adresăm invitația să ne viziteze la sediul ansamblului rezidențial: Calea Iuliu Maniu, nr. 108 sau să ne contacteze la numarul de telefon: 0771 541 151.