În prezent, Aradul este un oraș cu peste 10 cartiere importante, unele mai recente, altele istorice, unele mai aproape de centru, altele la o mai mare distanță, însă atunci când vine vorba de o zonă a Aradului potrivită pentru a locui, Calea Iuliu Maniu este mai mult decât indicată.

Unul dintre principalele privilegii de care se bucură cei care dețin o locuință pe Calea Iuliu Maniu este imediata vecinătate cu Râul Mureș. În condițiile unei societăți tehnologizate, aerul curat din preajma unui râu sau a unei păduri reprezintă una dintre principalele bogății ale unei comunități. Nimic nu este mai plăcut ca într-o dimineață de primăvară precum cea de azi, să deschizi geamul apartamentului tău și să te inunde briza proaspătă a Mureșului sau să ieși într-o plimbare pe Faleză.

Un alt avantaj al zonei Calea Iuliu Maniu îl reprezintă școlile și liceele de prestigiu aflate la câteva minute de mers pe jos. De asemenea, faptul că este suficient să cobori din bloc și în 7 minute pe jos sau 2 – 3 minute cu mașina ai ajuns deja în centru orașului, este mai mult decât atractiv pentru cei care sunt adepții unui stil de viață urban, cei care nu se pot desprinde de atracțiile și buna dispoziție regăsită în restaurantele, cafenelele și terasele de pe Bulevardul Revoluției.

La „Iuliu Maniu Residence” am înțeles că pe lângă calitatea superioară a materialelor de construcții, pe lângă arhitectura contemporană și designul modern, zona de amplasare a unui proiect rezidențial nou este vitală. Am ales astfel să construim un ansamblu de apartamente noi pe Calea Iuliu Maniu, să oferim arădenilor cea mai bună soluție de locuit, o soluție complexă care să răspundă tuturor nevoilor indiferent că vorbim despre tineri, familii cu copii sau persoane mature.

Localizat pe Calea Iuliu Maniu, Nr. 108, Iuliu Maniu Residence” este un proiect nou marca Dezvoltatorului „Residence Imobiliare Mot”, constand în 50 de apartamente noi, luminoase, moderne, complet finisate și echipate cu: încălzire în pardoseala, gresie și faianta calitatea I, parchet și uși interioare, centrala termica individuala, aer condiționat, bai complet amenajate și utilate cu obiecte sanitare, baterii, mobilier. Astfel, la „Iuliu Maniu Residence”, ai cheltuieli mici și comfort maxim! Construim apartamente sustenabile folosind numai materiale și tehnologii care sa reducă din consumul tău de energie și sa te ajute sa economisesti bani, oferind garanția unei investiții bine făcute.

Iuliu Maniu Residence este un ansamblu de apartamente noi în care confortul îl regăsești atât în interior, cât și în zona în care este localizat. Profita acum de prețurile de lansare ale proiectului Iuliu Maniu Residence, la apartamentele cu 2, 3 sau 4 camere (tip Samantha) și afla mai multe informații, programand o vizita la numărul de telefon: 0771 541 151.