Modalitati de plata

La Iuliu Maniu Residence există multiple modalități de plată, adaptabile celor mai variate cerințe.

PLata pe loc

Credit Prima Casa

Credit ipotecar

Plata pe loc

Ofertele noastre acoperă situații cât mai variate, iar pentru economiile tale îți oferim un pachet special pentru plată cash. Cere acum mai multe detalii de la consultanții noștri.

Credit Prima casa

Pentru programul de creditare prin “Prima Casă”, îți oferim o serie de avantaje pentru ca tu să te bucuri de locuința ta nouă mult mai simplu și mai rapid.

Iuliu Maniu Residence îți pune la dispoziție propriul tău consultant dedicat, care îți va oferi sfaturi utile și te va ajuta cu întocmirea dosarului de credit. În plus, colaborăm cu un număr considerabil de bănci, astfel încât poți beneficia de oferte de creditare preferențiale. Cere mai mute detalii reprezentanților Iuliu Maniu Residence acum!

Credit Ipotecar

Pentru a putea lua cea mai bună decizie, la Iuliu Maniu Residence te bucuri de serviciile gratuite ale unui consultant al tau, care îți va oferi toate informațiile necesare și multe sfaturi utile, ajutându-te la întocmirea dosarului de credit.

Băncile noastre partenere au pregătit pentru tine oferte variate și soluții inteligente de creditare. Completează acum formularul de contact și vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru detalii complete despre această variantă de finanțare.

Iuliu Maniu Residence - Apartamente construite inteligent